Päiväkirja - päivän polttavaa

22.12.2008
Hyvää Joulua

Pikku hiljaa koittaa hetki jolloin meidän kaikkien on vihdoin aika jättää arki ja kiire, hiljentyä ansaitun Joulun viettoon !

Sitä ennen haluan kiittää kuluneesta vuodesta teitä kaikkia, läheisiäni ja ystäviäni sekä tukijoitani. Mennyt vuosi on välillä ollut minulle hyvinkin rankkaa, mutta teidän avulla olen siitä selvinnyt ja jatkan hyvillä mielin ensi vuoteen. Kohti uusia seikkailuja !

Joskus hyvinkin suorasukainen ja kärkkäistä sanoista tuntemamme Marika Ivalosta kiteytti viestissään asian lyhyesti ja ytimekkäästi  " Sinulla asiat ovat hyvin, et ole yksin " näinhän se on, en tosiaankaan ole yksin ! Minulla on teidät ja olen saanut paljon lisää uusia ystäviä, joiden kanssa on hyvä jatkaa... 

Kotisivujeni kautta olen saanut jakaa kanssanne niin tuskat, pelot kuin ilotkin. Ilman tätä "terapia" mahdollisuutta olisi vuodestani tullut paljon synkempi. Kiitos, että olette jaksaneet olla tukenani.

 

Toivotan teille kaikille,  Hyvää ja Rauhallista Joulua !

Syökäämme hyvin, nauttikaamme läheisten ihmisten läsnäolosta ja kiireettömyydestä sekä unohdetaan kaikki murheemme. Annetaan itsellemme ja toisillemme lupa vain olla ja leävätä... 


" Tule Joulu kultainen... "Arkistoon »

Tänään olen ottanut itsestäni ryhtiliikkeen ja tehnyt "suuren päätöksen" ja samalla päätin kertoa teille tämän hetkiset kuulumiseni.

Kuntoni on heikentynyt huomattavasti sairastettuani toissa talvena keuhkokuumeen. Vuotuiset lenkkikilometrit ovat rapisseet alas reilusta kahdesta tuhannesta kilometristä noin kahteen sataan. Happipullot ovat tulleet mukaan helpottamaan arjessa selvitymistä. No siinä tuli taas marinaa kerrakseen....

Reilu viikko sitten sairastin jälleen yhden keuhkokuumeen ja nyt siitä hyvää vauhtia olen nyt toipumassa. Nämä flunssat käyvät aina vain vaikeammaksi sairastaa... tuntuu, että pienikin flunssa vie mennessään.  

Nyt hiukan siitä tekemästäni "ryhtiliikkeestä" ... kuusi vuotta sitten, kun minulta evättiin keuhkosiirto, päätin silloin taistella tautia vastaan omin keinoin ja menestykkäästi taistelinkin. Kuntoni koheni silmissä, lenkit metsäpoluilla maistuivat ja kilometri toisensa jälkeen jäi taakse. Parhaimillaan kilometrejä kertyi reippaat 2000 vuodessa. Mutta tänä päivänä liikkuminen ei tunnukkaan yhtä hauskalta eikä kilometrejä jää taakse paljonkaan ja arkiaskareista suorituminenkin tekee vaikeaa.

Nyt kuitenkin "valo" on syttynyt ja lääkärit ovat herättäneet uudelleen toivonkipinän siitä, että keuhkosiirto voisi sittenkin tulla kysymykseen kohdallani. Itse jouduin jonkin aikaa pohtimaan asiaa... viimekertainen evääminen oli niin katkera kalkki elämässäni, että jouduin tovin miettimään että lähdenkö kokemaan saman uudestaan.... ajatukset kuitenkin veivät siihen suuntaan, että toivo heräsi että jos kuitenkin kaikki olisi vielä mahdollista, että saisin kuin saisinkin siirrännäiset ja uuden ja paremman elämän mahdollisuuden. Nyt olen sitten päättänyt tarttua tähän minulle tarjottuun "valttikorttiin"... toivottavasti kortti on Hertta Ässä, sillä rakastan elämää. 

Hyvät ystävät ! Lupaan pitää jatkossa paremmin päiväkirjaa ja kertoa teille tuoreimmat uutiset. Nyt alkaa henkinen ja fyysinen valmistautuminen. 

Iso Syöte
Polar
Ski Wax Vauhti
Rintamäki
Kiimingin Fysioterapia
Uniqkoru
Galaxo
SYKE ryLahja elämälleELLI