Päiväkirja - päivän polttavaa

04.08.2009
Uusi ihana askel elämässäni

Ensinnäkin pyydän anteeksi kaikilta sivuillani vierailleilta vanhoilta ja uusilta ystäviltäni, että en ole pitkään aikaan saanut aikaiseksi teille mitään uutta luettavaa tai katseltavaa. Mutta siihen minulla on mielestäni oikein hyvä syy, sillä olen ottanut elämässäni uuden ihananan askeleen !

Olen vienyt Riitan vihille ! Meidät vihittiin 1.8.2009 Kiimingin kirkossa. Hääjuhlaa vietimme läheisten ihastuttavassa seurassa. Juhlamme oli kaikinpuolin ikimuistoinen ja tulemme muistoissamme elämään tuon päivän aina vain uudelleen ja uudelleen. Kiitän kaikkia vieraita. Teitte juhlastamme juhlan.

Nyt lähdemme "Häämatkalle" mihinkäs muuallekaan, kuin Ivaloon.  Matkan jälkeen tulen päivittämään sivustoni ja lisään galleriaan kuvia mm. häämatkaltamme ja mahtuihan kesään paljon muutakin, mutta siitä lisää heti Ivalosta paluumme jälkeen.

 


Arkistoon »

Tänään olen ottanut itsestäni ryhtiliikkeen ja tehnyt "suuren päätöksen" ja samalla päätin kertoa teille tämän hetkiset kuulumiseni.

Kuntoni on heikentynyt huomattavasti sairastettuani toissa talvena keuhkokuumeen. Vuotuiset lenkkikilometrit ovat rapisseet alas reilusta kahdesta tuhannesta kilometristä noin kahteen sataan. Happipullot ovat tulleet mukaan helpottamaan arjessa selvitymistä. No siinä tuli taas marinaa kerrakseen....

Reilu viikko sitten sairastin jälleen yhden keuhkokuumeen ja nyt siitä hyvää vauhtia olen nyt toipumassa. Nämä flunssat käyvät aina vain vaikeammaksi sairastaa... tuntuu, että pienikin flunssa vie mennessään.  

Nyt hiukan siitä tekemästäni "ryhtiliikkeestä" ... kuusi vuotta sitten, kun minulta evättiin keuhkosiirto, päätin silloin taistella tautia vastaan omin keinoin ja menestykkäästi taistelinkin. Kuntoni koheni silmissä, lenkit metsäpoluilla maistuivat ja kilometri toisensa jälkeen jäi taakse. Parhaimillaan kilometrejä kertyi reippaat 2000 vuodessa. Mutta tänä päivänä liikkuminen ei tunnukkaan yhtä hauskalta eikä kilometrejä jää taakse paljonkaan ja arkiaskareista suorituminenkin tekee vaikeaa.

Nyt kuitenkin "valo" on syttynyt ja lääkärit ovat herättäneet uudelleen toivonkipinän siitä, että keuhkosiirto voisi sittenkin tulla kysymykseen kohdallani. Itse jouduin jonkin aikaa pohtimaan asiaa... viimekertainen evääminen oli niin katkera kalkki elämässäni, että jouduin tovin miettimään että lähdenkö kokemaan saman uudestaan.... ajatukset kuitenkin veivät siihen suuntaan, että toivo heräsi että jos kuitenkin kaikki olisi vielä mahdollista, että saisin kuin saisinkin siirrännäiset ja uuden ja paremman elämän mahdollisuuden. Nyt olen sitten päättänyt tarttua tähän minulle tarjottuun "valttikorttiin"... toivottavasti kortti on Hertta Ässä, sillä rakastan elämää. 

Hyvät ystävät ! Lupaan pitää jatkossa paremmin päiväkirjaa ja kertoa teille tuoreimmat uutiset. Nyt alkaa henkinen ja fyysinen valmistautuminen. 

Iso Syöte
Polar
Ski Wax Vauhti
Rintamäki
Kiimingin Fysioterapia
Uniqkoru
Galaxo
SYKE ryLahja elämälleELLI