Päiväkirja - keuhkot pihalle

05.02.2009
Pientä takapakkia

Maanantaina tunsin vielä olevani "elämäni kunnossa" kilometrejäkin tuli saalistettua ruhtinaallisesti ihanassa kevätsäässä... Tiistaina sitten heräsin "kuumeisen" tuntoisena ja täysin "voimattomana" tuntui, että ei sängystä pääse ylös. Uskomattoman nopesti tapahtui tämä "flunssan" tulo vai mitä lineen tautia olikaan. Kuumetta ei ollut juuri ollenkaan vain pientä lämpöä, eikä olokaan ollut flunssainen. Olotila vain oli totaalisen voimaton ja heikko.

Keskiviikkona nukuin lähes koko päivän... "pakolliselle" lenkille raahauduin Rasmuksen kanssa. Tosin en jaksanut kuin sen verran, että Rasmus sai tarpeensa tehtyä ja minä sain hiukan raitista ilmaa. Riitta hoiteli sitten iltalenkityksen ja minä makoilin edelleen voimattomana sohvalla... Nyt torstaina olo on taas aivan "normaali" olisin voinut lähteä pitemmällekin lenkille Rasmuksen kanssa, mutta "onneksi" ulkona käy melkoinen pyry ja vinkka, joten tyydyimme lyhyeen lenkkiin - sen verran kuitenkin pitää malttaa, etten heti toivuttuani edellisten päivien olotilasta lähde liikaa hikoilemaan....vois tulla oikea tauti päälle !

Nyt pitää ottaa muutama päivä rauhallisemmin ja kuunnella kehon ääntä... Harmittaa vain, että tällä menolla jää tavoite ehtiä "Ivalosta - Sodankylään" saavuttamatta. Onneksi vain tavoite ja kerkiäähän sinne Sodankylään myöhemminkin... eihän ne kilometrit niin totisia ole.... Joten terveys etusijalla jatketaan...

" Vain pakki puuttuu..."

 


Arkistoon »

Iso Syöte
Polar
Ski Wax Vauhti
Rintamäki
Kiimingin Fysioterapia
Uniqkoru
Galaxo
SYKE ryLahja elämälleELLI