Päiväkirja - keuhkot pihalle

02.02.2009
Lapin Sudet

Tänään ilmottauduin jäseneksi urheiluseuraan !

Aikani pohdittuani mihin seuraan liittyisin, vaihtoehtoja oli muutamia paikallisesta Kiimingin ja Oulun urheiluseurat. Mutta tarkan pohdinnan jälkeen päädyin "kasvattaja" seuraani.  Lapin Sudet oli nuoruudessani edustamani urheiluseura, joten valinta ei loppujen lopuksi ollut vaikea.

Lapin Susissa päättyi "orastava" urheilu-urani 1970-luvun lopulla joten uusi "orastus" on käytännöllistä ja tunteikasta aloittaa samassa seurassa. Lapin Susien toiminta on omasta "aktiivi" ajoista muuttunut paljon. Uusia lajeja ja jaostoja on tullut mukaan sekä seuran toimihenkilöt ovat vaihtuneet nuorempiin. Lajeista näyttäisivät vahvimmin olevan edustettuna lentopallo ja suunnistus.

1970-luvulla elimme seurassa yleisurheilun ja hiihdon "kultaaikaa" ,kuten elettiin koko Suomessa. Silloin olivat kuumat nimet Lasse Viren, Juha Väätäinen, Pekka Vasala jne... jotka innoittivat menestyksellään meitä nuoria urheilukentän reunoille... ja sieltähän minutkin löysi parhaiten vapaa-aikaa viettämästä.

Jo 70-luvulla puhuttiin paljon urheilukentän tasosta ja kunnosta, mutta purnaus ei ole johtanut mihinkään, sillä vielä tänäkin päivänä Ivalon urheilukenttä näyttää ohikulkiessa aivan samalta kuin silloin. Nyt olisi korkea aika saada Inarin Kunnassa päätettäväksi urheilukentän "modernisointi" kun lähestyy paikallisen urheiluseuran juhlavuosikin. Eli lähetän terveiset Inarin Kunnan päättäjille - luokaa ja varmistakaa tuleville sukupolville nykyistä paremmat mahdollisuudet urheiluun ja kunnostakaa urheilukenttä tämänpäivän tasoon...

Kyllä se vanha sorakenttä ja lautakatsomo on jo asiansa ajanut ja aikansa elänyt !

" Lapsissa on tulevaisuus, jos heille vain annetaan mahdollisuus..."


Arkistoon »

Iso Syöte
Polar
Ski Wax Vauhti
Rintamäki
Kiimingin Fysioterapia
Uniqkoru
Galaxo
SYKE ryLahja elämälleELLI