Päiväkirja - keuhkot pihalle

01.02.2009
Ensimmäinen kuukausi takana...

Ensimmäinen kuukausi on takana  "Halki Suomen"  Haaste-projektissani . Ensimmäinen etappi Utsjoelta- Ivaloon saavutettiin... ja taakse jäi 165 kilometriä. Helmikuun etappina on sitten Ivalosta - Sodankylään... Tiehallinto ilmoittaa välimatkaksi 161 kilometriä.... Haasteen otti vastaan Tammikuussa seitsemän rohkeaa, joten toivon lisää rohkeita liikkujia ja kuntoilijoita mukaan... Rohkeasti vain mukaan !

Helmikuu alkoikin hienossa ulkoilusäässä, aurinko paistoi täydeltä taivaalta ja kuten Riitta sanoi "tänään aurinko lämmitti... ainakin mieltä" Oli tosiaan hyvä ulkoilusää ja sen innoittamana tänään kertyi mittariin 10 kilometriä, joten Helmikuun etappi sai hyvän alun... Mutta nyt joukolla mukaan kannustamaan ja rohkeasti nauttimaan liikunnasta ! Ottakaa haaste vastaan ja tuokaa kaverinnekin mukaan ! Yhdessä tämä on paljon hauskempaa ja kannustavampaa !

Mielestäni on paljon kannustavampaa kun tietää, että samaan aikaan hyvä "ystävä" liikkuu jossakin päin Suomea !... ja on saanut ystävänsäkin mukaan... eli joukolla nyt mukaan, vielä ehdit... Tavoitteesta on jäljellä "vielä" 1185 kilometriä... siis tulkaa mukaan taivaltamaan... Utsjoelta - Helsinkiin ja nauttimaan kanssamme edes osan matkasta !

Sinä jo haasteen vastaanottanut ! Haasta vuorostasi mukaan puolisosi, hyvä ystävä naapurista tai joku muu jonka kanssa on muuten vain mukava liikkua ja ilmottautukaa mukaan....

" Otetaan yhdessä liikunnasta kaikki ilo irti..."


Arkistoon »

Iso Syöte
Polar
Ski Wax Vauhti
Rintamäki
Kiimingin Fysioterapia
Uniqkoru
Galaxo
SYKE ryLahja elämälleELLI