Päiväkirja - keuhkot pihalle

26.05.2008
Pallolaajennus ja.....

Lääkärini soitti ja ilmoitti jälleen lisätutkimuksista joita Meilahden sairaala oli toivonut. Halusivat, että minulle tehtäisiin pallolaajennus. Harmittaa vain, kun eivät tehneet sitä samalla, kun kävivät sepelvaltimot tutkimassa. Lisäksi haluavat, että minulle tehdään vatsan tähystys ja jokin takaisin virtauksen mittaus. Olisiko kyseessä refleksiotaudin metsästys? Kuulemma hyvin olennainen tutkimus siirtoleikkausta silmällä pitäen. Sillä oi olla hyvinkin kohtalokkaat seuraukset voi jopa estää koko toimenpiteen.

Tähänkö tämä nyt sitten tyssää ? Ei auta, kuin taas koota ajatukset positiiviseksi ja kerätä rohkeutta näihinkin kokeisiin. Se näissä kokeissa ja tutkimuksissa kaikkein eniten pelottaa, että löytävät jotain, joka estää siirtoleikkauksen tekemisen kokonaan.

Ei minua se siirtoleikkaus sinänsä pelota, vaikkakin onhan se vaikea ja riskejä täynnä oleva leikkaus. Mutta se ettei sitä tehtäisi ollenkaan, se minua pelottaa suunnattomasti. Se että elämäni päättyisi ennen aikaisesti ja en saisikaan mahdollisuutta seurata lasten ja lastenlasten kasvua ja kehitystä. Niinhän sen elämän pitäisi edetä ja niin minäkin toivoisin saavani elää oman osuuteni.

Onko tämä sitä kuolemanpelkoa ? Usein kuulee sanottavan, ettei kuolema pelota, minua ainakin pelottaa. Niin moni suru ja ilo jää kokematta ja eikä se omakaan loppuelämä niin helppoa tulisi olemaan, vaikka eihän se tähänkään asti ole ollut mitään ruusuilla tanssimista, mutta elämisen arvoista kuitenkin ja sellaisena sen myös tahtoisin jatkuvankin.


Arkistoon »

Iso Syöte
Polar
Ski Wax Vauhti
Rintamäki
Kiimingin Fysioterapia
Uniqkoru
Galaxo
SYKE ryLahja elämälleELLI