Päiväkirja - keuhkot pihalle

01.12.2008
Marraskuu

Marraskuu on eletty ja siirrytty adventin kautta Joulukuuhun, Joulua odottelemaan.

Projektini eteni suunnitelmien mukaan ja kilometri tavoite ylittyi, vaikkakin loppukuusta tulikin kiire. Marraskuun sateet ja liukkaat kelit olivat aiheuttaa, etten saavuttaisi 100 kilometrin tavoitetta, mutta hyvin siinä kuitenkin kävi. 

Eilen vietimme ensimmäistä Adventti sunnuntaita. Virallista joulukauden alkua. Meillekin ilmestyi ensimmäiset jouluiset koristeet. Ikkunalle asetettiin kynttelikkö jne... Tästä se Joulun odotus sitten alkoi.

Projektin suhteen tavoitteet jatkuvat entiseen malliin. Tarkoitus olisi kokeilla ja aloitaa hiihtokausi nyt kun tuota luntakin näyttäisi olevan sen verran, että ladutkin on avattu täällä Jäälissä ja on hyvinkin mahdollista, että ne myös säilyvät.

Lunta on tullut noin 30 senttiä ja olen päässyt jo lumitöidenkin makuun. Nyt tosin on sitten selkä siinä kunnossa, että tietää kolanneensa lunta. "Aamu jäykkyytä ja kramppeja" Toisaalta samat oireet ovat liittyneet myös reumaan... pitää nyt seurata kummasta tuo oireilu nyt sitten johtuu.

Kävin viime viikolla ottamassa ensimmäistä kertaa infulenssa rokotteen. Katsotaan onko rokotteesta hyötyä. Siitäkö tuntuu olevan montaa mielipidettä liikkeellä. No tuskin siitä mitään haittaakaan on. Ja ei tuo sairastaminenkaan niin hauskaa ole, että jos siltä välttyy yhdellä rokotteella, niin mikä ettei...

Marraskuu oli ennätyksellinen myös kotisivujeni käyntimäärien suhteen. Lähes 5000 sivunaukaisua ja yksittäisiä käyntikertoja lähes 1000. Kiitos siitä teille ! On kiva nähdä, että kirjoitukseni kiinnostavat ja seuraatte projektini etenemistä. Kommentteja ja keskusteluun osallistumista tosin kaipaisin enemmän...

Nyt toivotan teille hyvää Joulukuun alkua ja itse lähden tästä aamupuuron keittoon ja sen jälkeen Rasmuksen kanssa päivän ensimmäiselle lenkille.

 

 


Arkistoon »

Iso Syöte
Polar
Ski Wax Vauhti
Rintamäki
Kiimingin Fysioterapia
Uniqkoru
Galaxo
SYKE ryLahja elämälleELLI