Päiväkirja - keuhkot pihalle

18.11.2008
On aika kiitoksen

Nyt on aika kiittää teitä !

Kun Toukokuussa aloittelin "Keuhkot Pihalle" projektia, en millään olisi uskonut tavoittavani niin paljon ihmisiä, tuttuja ja tuntemattomia, kun nyt olen tavoittanut.

Sivuillani on vieraillut satoja ihmisiä. Olen saanut valtavasti kannustavia viestejä ja kommentteja. En tosiaan olisi uskonut, että sairauteni saa näin paljon huomiota ja eihän se tosin ollut minun tarkoituskaan, vaan tarkoitus oli luoda itselleni paikka jossa voin "huutaa ja itkeä", niin ettei kukaan näe. Mutta hyvä näin... saan teiltä paljon voimaa jaksaa eteenpäin !

Kotisivujeni kautta ja välityksellä olen "tavannut" paljon minulle entuudestaan tuntemattomia "ystäviä" jotka ovat niinsanotusti "samassa veneessä" kanssani. Olemme vaihtaneet kuulumisia ja kokemuksia sairauksistamme ja jopa omaiset ovat lähestyneet minua viesteillä. Kiitos teille kaikille viestien lähettäneille. Jatketaan samaan malliin ja autetaan toinen toistamme.

Suuri kiitos kuuluu myös minua "konkreettisesti" tukeneille yrityksille. Ilman teidän panostanne tuskin olisin saanut aikaan tämäkaltaista projektia ! Elämän ilo ja halu on parantunut huomattavasti projektini aikana ja saatikka fyysinen kunto. Metrit ovat vaihtuneet kilometreiksi ja liikkuminen on muuttunut tuskasta iloksi. Toivottavasti yhteistyömme jatkuu edelleenkin. 

Erityisen kiitoksen tahdon ojentaa Tarjalle ja Jormalle sekä Tapiolle. Te olette olleet tukemassa minua projekteissani ennenkin ja uskoneet minuun ja jaksoitte uskoa nytkin. Ilman teitä emme olisi nyt tässä.

Tehdään yhdessä "Keuhkot Pihalle"-projektista mahdollisimman pitkäikäinen ! Minä lupaan hikoilla ja jättää taakseni mahdollisimman paljon kilometrejä !  


Arkistoon »

Iso Syöte
Polar
Ski Wax Vauhti
Rintamäki
Kiimingin Fysioterapia
Uniqkoru
Galaxo
SYKE ryLahja elämälleELLI