Päiväkirja - keuhkot pihalle

15.08.2008
Oulu liikkeelle 6.9.2008

Oulu liikkeelle on uusi koko kansan liikuntatapahtuma ja järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa. Toivottavasti siitä tulee pysyvä jokavuotinen liikuntatapahtuma.

Pienen harkinnan jälkeen innostuin tapahtumasta ja päätin ilmoittautua. Tapahtumassa on monipuoliset mahdollisuudet voi joko kävellä, hölkätä tai juosta. Matkavaihtoehtoja 7 km  ja puolimaraton itse ajattelin kokeilla kävellä tuon 7 kilometrin matkan ja kun ajanottoa ei kävelijöille ole, niin uskallan lähteä kokeilemaan. Ei varmaan tekisi pahaa sinullekaan.

Ajatuksissani jalostin hiukan omaa osallistumista siten, että jos selviydyn tästä 7 km:n urakasta, niin osallistun tapahtumaan myös ensivuonna ja jos kaikki menee keuhkosiirron suhteen niin, kuin olen ajatuksissani suunnitellut jatkan osallistumistani vuosittain tähän tapahtumaan. Ehkä jo muutaman vuoden päästä jaksan hölkätä tai juosta tuon 7 kilometriä ja jos luoja suo, niin onhan tuo puolimaratonkin aika kova "haaste".

No onneksi kukaan ei voi kieltää hullua haaveilemasta. Nyt kuitenkin ensin kävellään varovasti tuo 7 kilometriä ja katsotaan miten käy. Siinä on minulle aivan riittävästi haastetta, mutta kun ei ole aika tavoitetta, niin enköhän minä siitä sisulla selviä.

" Kerron sitten tapahtuman jälkeen miten kävi... ehkä järjestysmiehet joutuivat poistamaan minut reitiltä..."

 


Arkistoon »

Iso Syöte
Polar
Ski Wax Vauhti
Rintamäki
Kiimingin Fysioterapia
Uniqkoru
Galaxo
SYKE ryLahja elämälleELLI