Päiväkirja - keuhkot pihalle

13.07.2008
Matka Lappiin 3.7

Keskiviikko  3.7.2008

 

Tänään keskiviikkona paistoi aurinko ja ulkona lähes helle. Aamusta lähdimme Kuutualle narraamaan tammukoita, joita kuitenkaan emme saaneet. Taisi olla liian kirkasta ja lämmintä, mutta maisemat olivat mitä kauniimmat. Päivän aikana emme törmänneet yhteenkään ohikulkijaan. Seuranamme oli vain luonnonrauha ja paarmat.

Kalastimme ja nautimme nuotion ääressä kahvit ja makkarat. Hiljaisuus ja rauhallisuus oli käsin kosketeltavissa. Kyllä Suomen luonto on kaunista. Paljon on meilläkin jäänyt näkemättä vaikka olemmekin Ivalosta kotoisin. Ei tullut silloin katsottua luontoa sillä silmällä.

Illalla palasimme sitten mökille ja söimme maukkaan aterian sekä lepäsimme kirjojen lomassa. Myöhään illalla sitten olimme suunnitelleet kiipeävämme Kiilopään huipulle. Saa nähdä selviänkö urakasta. Matkaa huipulle kertyy 2 kilometriä ja huippu sijaitsee 549 metrin korkeudessa.

Olin päättänyt, että huipulle mennään.... hitaasti, mutta varmasti. Kyllä tosiaan hitaasti mentiin ja raskasta oli. Matka huipulle kesti meiltä 1,5 tuntia. Onneksemme ovat rakentaneet huipulle asti vievät portaat sekä sopivan välimatkan päässä olevia levähdyspaikkoja. Ilman levähdyspaikkoja olisi tainnut minulta huippu jäädä näkemättä. Mutta onnellisesti pääsimme perille ja mikä tunne.... oli kuin lapsena olisi saanut maistaa jotain hyvää. 

Galleriasta voit katsoa kuvia Kuutualta ja Kiilopään huipulta.


Arkistoon »

Iso Syöte
Polar
Ski Wax Vauhti
Rintamäki
Kiimingin Fysioterapia
Uniqkoru
Galaxo
SYKE ryLahja elämälleELLI