Päiväkirja - keuhkot pihalle

21.06.2008
Rauhallista Juhannusta

Toivotan rauhallista ja aurinkoista Juhannusta kaikille kotisivujeni tapahtumia seuraaville.

On ollut ilo seurata, kuinka paljon te vierailette sivuillani ja erityisesti minua ilahduttaa ne kaikki viestit, jotka olen saanut. Tosin toivon yhteydenottoja lisää. Ottakaa kantaa, kritisoikaa, kannustakaa kaikenlainen mielipide on tervetullutta. Vakavista asioista pitää kyetä keskustelemaan. Vaikka tilanteeni näyttää ja kuulostaa epätoivoiselta, niin en kuitenkaan ole yksin. On paljon ihmisiä, joilla on vielä huonomminkin asiat. Siis kirjoittakaa vieraskirjaan tuntemuksista tai niitä näitä mitä mieleen juolahtaa.

Oma juhannus on sujunut rauhallisesti kotona Riitan ja Rasmuksen kanssa. Olemme koittaneet grillata aina silloin, kun ei sada ja lenkilläkin olemme muistaneet käydä.

Perjantaina Äitini ja Mummoni kävivät luonamme grillaamassa ja nauttimassa kauniista juhannussäästä. Grillasimme lohta, makkaraa ja kasviksia. Sitten käytimme vielä Mummoani joka on jo ehtinyt 94 vuoden ikään Kiimingissä ja koitelin koskella. Hyvin hän jaksoi viettää pitkän päivän kanssamme vaikka onkin jo omasta mielestään "vanha". Mummoni on luonteeltaan niin lämmin ja positiivinen, että häneltä saa kaikki ihmiset lisää elinvoimaa ja tahtoa. Hänen seurasta suorastaan nauttii.

Itse olen pyrkinyt olemaan juhannuksen murehtimatta ja miettimättä omaa tilannetta ja olen siinä erinomaisesti onnistunutkin. Jatketaan siis samaa rataa ja nautitaan juhannuksesta

Vielä kerran kiitos kaikille ! 


Arkistoon »

Iso Syöte
Polar
Ski Wax Vauhti
Rintamäki
Kiimingin Fysioterapia
Uniqkoru
Galaxo
SYKE ryLahja elämälleELLI