Päiväkirja - keuhkot pihalle

09.06.2008
Hammaslääkärissä

Tänään oli tosi kurja päivä ! Ensin lapsenlapset lähtevät ja sitten piti käydä hammaslääkärissä. Meinasi yölläkin valvottaa.... jännitti niin.... no eipä sanota ääneen.

Aamulla tosiaan piti koota itsensä ja rohjeta mennä hammaslääkäriin, siellä lääkäri teki tarkistuksen ja hoitosuunnitelman. Tällä kertaa ei porattu lainkaan ja silti pelotti. No ei ne minun hampaat järin häävissä kunnossa olleet ja senhän minä jo tiesinkin. On siitä niin monta vuotta vierähtänyt, kun viimeksi olen hammaslääkärin "pulpettiin" istunut. 

Kolme "hammasta" tai hampaan juurta pitää poistaa leikkaus-salissa ja loput sitten kuulemma onnistuu paikkaamaan ja siten pelastamaan. Hoitaisin mielelläni kaikki kerralla nukutuksessa, mutta se ei onnistu huonojen keuhkojen vuoksi. Lupasivat, kuitenkin antaa kolmen H:n puudutuksen. ( Hellästi, Hitaasti ja Hyvin ) 

Halusivat poistaa ne "juuret" jo ennen juhannusta, joten kiirettä pitää. Ensimmäisen leikkaavat jo ilmeisesti torstaina. Sitten jatkavat paikkaus hommilla lomien jälkeen. Eli pulssia kiihdytetään vielä useaan otteeseen. 

Huomenna saatte kuulla, miten ruokatorven paineen mittaus ja vatsan tähystys onnistuivat. "Onneksi lääkäri kirjoitti sen nitro reseptin, jos vaikka alkaa käydä sydämen päälle tämä jännittäminen". No eikös sitä sanota, että pelko on viisautta.... no siinä tapauksessa minun täytyy olla melko viisas.


Arkistoon »

Iso Syöte
Polar
Ski Wax Vauhti
Rintamäki
Kiimingin Fysioterapia
Uniqkoru
Galaxo
SYKE ryLahja elämälleELLI