Päiväkirja - keuhkot pihalle

04.04.2012
Hyvää Pääsiäistä !

Kevät on kauneimmillaan, aurinko paistaa ja kevät tekee tuloaan. Pitkä talvi jää taakse ja pian kesä koittaa. Talvi on ollut minulle suotuisa, olen säästynyt ainakin toistaiseksi kiusallisilta flunssilta ja muutenkin olo on tuntunut mitä mainioimmalta. Maaliskuussa täytin 50 vuotta, niin mikäs tässä on ollessa.

Lenkkeilty olemme kovasti, alkuvuosi on sujunut pakkasistakin huolimatta ennätystahdissa. Olen reilut 100 kilometriä edellä edellisiä vuosia silmälläpitäen, joten 2000 kilometriä voi hyvinkin ylittyä tänä vuonna. Viime vuoden saldoksi tuli ennätykselliset 1868 kilometriä. Vuosi vuodelta eteen päin mennään.

Nyt kun Pääsiäinen lähestyy, tahdon toivottaa teille kaikille oikein Hyvää ja Aurinkoista Pääsiäistä. Itse lähdemme viettämään Pääsiäistä arvannettekin varmaan.... Ivaloon. Toivonmukaan ilmat suosivat meitä tälläkertaa. Yleensä meillä on ollut huonoa tuuria kevät aikaan ivalon reissuilla, mutta nyt ainakin ennusteet lupaavat suhteellisen hyviä kelejä Lappiin.

Palattuamme lissään sivustolle uusia talvisen keväisiä kuvia Ivalosta, joten pääsette tekin nauttimaan Lapin maisemista ja tunnelmasta kanssani. 

Hyvää Pääsiäistä kaikille ystäville ja kohtalotovereille ! Nauttikaa kevään loisteesta ja lämmöstä.


Arkistoon »

Iso Syöte
Polar
Ski Wax Vauhti
Rintamäki
Kiimingin Fysioterapia
Uniqkoru
Galaxo
SYKE ryLahja elämälleELLI