Päiväkirja - keuhkot pihalle

28.12.2010
"Ihme-Maski"

On aivan pakko jakaa tämäkin ilo teidän kanssanne. Meillä keuhko- ja Hengityselinsairailla liikunnan harrastaminen saattaa ja tuottaakin ylimääräisiä ponnisteluja johtuen hapensaannin heikkoudesta ja ties mistä... ja etenkin talvinen pakkaskeli on tekee ulkoilusta lähes piinallisen tuskallista. Kylmä ilma pistää keuhkoihin ja heuhkoputkiin aiheuttaen melkoisen riskin.

Itselläni jo muutaman asteen pakkanen vaikeuttaa hengitystä. Sitä yrittää suojata hengitystiet kaulaliinalla ja vasta se hengittäminen vaikeutuu... happi ei kulje sisään eikä ulos ja kuitenkin liikunta olisi hyväksi eli liikua pitäisi vaika taju menisi.... no ei nyt sentään, mielummin sitä jää sisälle lämpimään, kuin lähtee kovalla pakkasella ulos tuskastelemaan ja itselleen suurempia kärsimyksiä hankkimaan.

Nyt kuitenkin on saatavilla kaikenlaisia apuvälineitä ja minäkin olen sellaisen saanut... Sain Joulupukilta lahjaksi "ihme-Maskin" ! Maskin jonka avulla tänäänkin kävin -20 asteen pakkasessa lenkillä eikä tarvinnut tuskastella eikä kivistellä kylmän ilman kanssa. Tämä "ihme-Maski" kun muuttaa -20 asteisen hengitysilman +5 asteiseksi !

Itsekin epäilin tämän tuotteen toimivuutta, mutta nyt muutaman päivän kokeiltuani, en taida ilman sitä lähteä lenkille talvisäällä. Enää ei tarvi pelätä keuhkokuumetta tai heuhoputkien tulehtumista ainakaan kylmän lenkkeilysään johdosta. "Maski" tosiaan toimii ja tuntuu kuin se lämmittäisi koko kehon .

Tämä "Ihme-Maski" sopii erinomaisesti astmaatikoille, keuhkosairaille, sydänsairaille ja pakkasallergikoille sekä tietysti kaikille terveille jotka harrastavat liikuntaa talvisissa oloissa. Jos pakkanen haittaa teidän ulkoliikuntaa, niin voin todellakin "lämpimästi" suositella teitäkin hankkimaan "ihme-Maskin" jonka avulla liikunnasta tulee entistäkin mielekkäämpää....

Kiitos Joulupukki ja Rakas vaimoni tästä lahjasta !


Arkistoon »

Iso Syöte
Polar
Ski Wax Vauhti
Rintamäki
Kiimingin Fysioterapia
Uniqkoru
Galaxo
SYKE ryLahja elämälleELLI