Päiväkirja - keuhkot pihalle

04.09.2009
Oulu-Liikkeelle

Huomenna 5.9.2009 järjestetään jälleen OuluLiikkeelle - liikuntatapahtuma. Osallistuimme tapahtumaan vuosi sitten ja tuolloin tykästyimme tapahtuman luonteeseen ja niihin maisemiin missä se pidetään. Viime vuonna minulla kului 1 tunti 35 minuuttia kiertää tuo seitsämän kilometrin lenkki. Nyt olisi tavoitteena parantaa reippaasti tuota viime vuotista aikaa. Saas nähdä miten käy. "Kunto" pitäis ainakin olla kohdallaan.

Huomenna täyttyy myös toinenkin tavoite, nimittäin Utsjoelta - Helsinkiin 1350 kilometriä tulee täyteen !  Syksyn aikana pitää alkaa miettimään ensivuoden "Haastetta ja Tavoitetta" , jos jollakin herää ideoita, niin otan mielellään vastaan. Mutta viedään kuitenkin tämä vuosi päätökseen ja katsotaan minkälaiset kilometrit saimme kerättyä yhdessä. Olen ajatellut mielessäni "Haastaa" teidät mukaan tavoittelemaan 50.000 kilometriä ! Yhdessä se ei ole mahdottomuus... varsinkaan jos meitä on monta ja vielä paremmalta kuulostaisi 100.000 mutta silloin teidän pitää saada kaveritkin mukaan...

Mutta mietitään tätä loppuvuoden aikana ja katsotaan mitä saadaan yhdessä aikaiseksi. Hoidetaan tämä vuosi ensin pois alta. Ei muutako aurinkoisia hetkiä syyslenkeille !

 


Arkistoon »

Iso Syöte
Polar
Ski Wax Vauhti
Rintamäki
Kiimingin Fysioterapia
Uniqkoru
Galaxo
SYKE ryLahja elämälleELLI