Päiväkirja - keuhkot pihalle

03.06.2008
Huominen alkaa jännittämään

Huomenna aloitettava ruokatorven PH:n vuorokausiseuranta alkaa pikkuhiljaa jännittämään. Tuntuu jo pientä ahdistavaa puristusta rinnassa. Reseptivapaa närästyslääke on toiminut tosi hyvin. Sen minä  miellän positiiviseksi viestiksi. Tuntuu, ettei ne sieltä löydä mitään epätavallisen poikkeavia tuloksia ei ainakaan mitään sellaista, mikä ei olisi korjattavissa tai mikä vaikuttaisi keuhkosiirron tekemiseen.

Minua tosiaan pelotti tuo vatsasuojalääkityksen tauolle pano, kun en ole vuosiin pärjännyt ilman lääkettä, mutta ehkä siihen on vaikuttanut henkisesti rassaava työ, ehkä minulla onkin ollut "tressimaha" Nyt kun ei enää ole työelämän paineita, niin vatsakin on saanut parantua rauhassa. Ken ties, no ehkä siihen vaikuttaa myös se, että lopetin nuuskan käytön muutama kuukausi sitten. No kaikki vaikuttaa kaikkeen. Pääasia kuitenkin on että vatsa on paranemaan päin. Toki joudun syömään vatsasuojalääkkeitä jatkossakin, sen verran vahvoja on nuo lääkkeet joita joutuu syömään päivittäin ja minä olen jo joutunut syömään lääkkeitä lähes 30 vuotta, ei siis mikään ihme että vatsa on heikossa kunnossa.

Mutta kaikesta huolimatta ja peloista piittaamatta, luottavaisin mielin kohti huomisia kokeita. Kerron teille huomenillalla, miten minulla menee ja miltä laitteen asennus tuntui. Pelkäsinkö turhaan....


Arkistoon »

Iso Syöte
Polar
Ski Wax Vauhti
Rintamäki
Kiimingin Fysioterapia
Uniqkoru
Galaxo
SYKE ryLahja elämälleELLI