Päiväkirja - keuhkot pihalle

30.04.2009
Hyvää vappua ! Glada vappen !

Sima on tehty(tein muuten ensimmäistä kertaa ihan itse) ja vapun vietto voi alkaa... kunhan tuo meidän perheen työläinen (Riitta) saa päivänsä pulkkaan. Mitään erikoista ei ole suuniteltu vapun varaan. Kotosalla ollaan ja varmaan hiukan herkutellaan siman ja munkkien kera. Grillatakin voisi, kun kerrankin on luvassa aurinkoista säätä. Jenni ja Asko olivat myös grillauksen kannalla, joten eiköhän se grilli kuumene jo tänä iltana. Nuoriso on menossa sitten viikonloppuna omiin vappurientoihin...

Kyllä mekin varmaan ajellaan kaupunkiin "pehmikset" ostamaan ja samalla nähdään miten kaupungissa on vappua vastaanotettu. Näky ei kovin kaunis tule olemaan, roskia, oksennusta, rikkinäisiä pulloja ja karanneita ilmapalloja kaikkialla sekä tietysti juhlimassa olevia kansalaisia joista osa on jo väsynyt juhlintaan ja nukkuvat jossain pensaan kolossa tai puistonpenkillä. Sitähän se kaupunki vappu on jo pitemmän aikaa ollut.

No toivomme, että juhlamieltä riittää kaikille... onneksi omat lapset eivät enää ole siinä iässä, että hekin olisivat kaupungin keskustassa vappua juhlimassa. Itse olin aikoinaan aina vappuyöt töissä "paimentamassa" nuoria... siellä sitä silloin näki aitiopaikalta jos monen moista juhliaa ja juhlinta tapaa... no onneksi kuitenkin pääsääntöisesti ja enemmistö kansastamme juhlii ja juhlistaa vappua arvokkaan maltillisesti.

"simaista ja punanenäistä vappua kaikille... "


Arkistoon »

Iso Syöte
Polar
Ski Wax Vauhti
Rintamäki
Kiimingin Fysioterapia
Uniqkoru
Galaxo
SYKE ryLahja elämälleELLI