Päiväkirja - keuhkot pihalle

02.04.2009
Takana 467 kilometriä

Maaliskuu vaihtui Huhtikuuhun ja kevät on kauneimmillaan. ulkoilusäät ovat viime päivinä olleet mitä parhaimmat, aurinko on paistanut lähes pilvettömältä taivaalta. Haaste kamppanja on edennyt osaltamme siten, että takana on 467 kilometriä ja olemme ohittaneet Rovaniemen ja suuntana Kemi. Olisi kiva saada kuulla miten muut haasteen vastaanottaneet ovat taivaltaneet ? Onko kilometrejä karttunut ?

Ensi viikon torstaina lähdemme Pääsiäisen viettoon Ivaloon jossa tarkoitus olisi hiihdellä keväthangilla ja Ivalojoen jäällä. Toivottavasti säät suosivat ja saamme nauttia kunnolla lapin kevätauringosta. Minulla ei vielä olekkaan tuntumaa hiihtoon tältä talvelta. Saas nähdä miten jaksan Riitan ja Rasmuksen perässä hiihdellä. On mahtavaa, kun saa Rasmuksenkin päästää irralleen ja vapaaksi juoksentelemaan. Se kun nauttii vapaana olosta. Täällä ei voi pitää sitä irti, vaan pitää olla kokoajan kytkettynä. (on niin paljon toisia koiria) 

Pääsiäisen jälkeen saatte nähdä sitten talvisia kuvia Ivalosta ja retkistämme. Laitan galleriaan kuvia heti, kun olemme reissulta palanneet ja olen ehtinyt käsittelemään kuvat. Meillä olisi tarkoitus käydä kultapullo- ja vaskoolihiihtoja katsomassa. Ne kun sattuvat olemaan näin pääsiäisen aikaan. Muuten varmaan nautimme luonnosta kaikin mahdollisin keinoin. Pilkilläkin olisi kiva käydä. Toivottavasti säät suosivat niin, että voisimme tehdä pilkkireissun jollekin pikku järvelle. Saisisimme tulistella, keittää nokipannu kahvit ja paistaa makkaraa.

No haaveilla saa... yleensä säät eivät ole pääsiäisen aikaan suosiolliset, mutta toivotaan... palaamme reissusta viimeistään sunnuntaina 19.4, toivon mukaan hyvin ruskettuneina ja levänneinä sekä paljon lenkkikilometrejä saalistaneena. Koittakaa te kaikki muutkin nauttia pääsiäisestä ja lenkkeilkää kovasti...

Hyvää Pääsiäistä kaikille !


Arkistoon »

Iso Syöte
Polar
Ski Wax Vauhti
Rintamäki
Kiimingin Fysioterapia
Uniqkoru
Galaxo
SYKE ryLahja elämälleELLI