Päiväkirja - keuhkot pihalle

02.03.2009
Takana kaksi kuukautta ja 308 kilometriä

Nyt tavoitematkasta Utsjoelta - Helsinkiin on takana kaksi kuukautta ja 308 kilometriä. Haasteen on ottanut vastaan 19 rohkeaa... lisää mahtuu. Haasta vuorostasi hyvä ystäväsi matkaan, näin joukkomme kasvaa !

Helmikuulle asetin tavoitteeksi "Ivalosta - Sodankylään", mutta siitä jäimme hiukan... kilometrejä söi alkukuun kuumeilu ja pakkuvat pakkaset kiusasi lähes koko helmikuun lisäksi helmikuun vähäiset päivät (28). Jouduimme siis yöpymään "taivasalla" jossain Sodankylän lähistöllä...

Tästä sitten taivaltaminen helpottuu... Rovaniemelle kun päästään, niin sen jälkeen kyliä ja kaupunkeja on huomattavasti tihiempään, kuin tuolla Pohjoisessa, missä välimatkat ovat pitkiä. Kokonaistavoitteessamme olemme hyvin vauhdissa mukana, joten tämä helmikuun vajaat kilometrit eivät haittaa tavoitteeseen pääsyssä.

Nyt siis maaliskuun aikana meidän pitäisi keritä Rovaniemelle johon Sodankylästa on matkaa 129 kilometriä ja siihen lisätään helmikuun tavoitteesta jääty 18 kilometriä, niin meidän pitäis taivaltaa Maaliskuun aikana 147 kilometriä ja siihenhän me pystytään vai ?  

Näin niitä kilometrejä kertyy lähes "huomaamatta" ja lisäksi saadaan itsellemme hyvä mieli ja olo jokaisen lenkin jälkeen !  Jatketaan vain samaan tahtiin jokainen kykyjensä ja aikataulun mukaan, ennenkaikkea liikutaan silloin, kun tekee mieli lenkille... pakkopullaa tämä ei saa olla....

" Metri, metriltä tavoite lähenee..."

 


Arkistoon »

Iso Syöte
Polar
Ski Wax Vauhti
Rintamäki
Kiimingin Fysioterapia
Uniqkoru
Galaxo
SYKE ryLahja elämälleELLI